...

  store@adryiart.ro

Descoperă noile creații proaspăt ieșite din atelier

Continuăm să ne dedicăm pasiunii pentru natură și plante, indiferent de anotimp, prin lansarea unei noi colecții de tablouri cu licheni. Aceste modele inedite, adaptate fiecărei preferințe și locații, reușesc să aducă la viață și să revitalizeze incaperile care au nevoie de o „resuscitare” din punct de vedere stilistic.

Ai posibilitatea să optezi pentru tablouri cu licheni, care aduc un impact vizual spectaculos, precum niște „artificii estetice” unice, reușind să transforme orice stil de design interior. Gama largă de culori și caracteristici special concepute conferă personalitate spațiului tău de acasă sau de la birou.

Tablou Triangle cu muschi, plante stabilizate si led: Un tablou spectaculos cu led, decorat cu muschi plat, bombat, licheni stabilizati si diverse plante stabilizate fara intretinere. Este o atractie wow atat prin forma sa speciala, cat si prin bogatia de culori si materiale folosite in decor.

Tabloul natural Mood Blue: Acesta este remarcat prin amprentele sale melancolice, create prin curbe fluide și joc discret de culori. Cu un aranjament artistic de muschi mood, bombati, și licheni premium, această creație transmite o gamă largă de emoții și stârnește reflecții asupra relației strânse dintre om și natură.

Tabloul rotund Gerbera: Cu licheni și flori criogenate, completează colecția noastră dedicată iubitorilor de natură și frumos. Floarea roz de gerbera, vedeta acestei decoratiuni, aduce optimismul și îmbunătățește perspectiva de ansamblu asupra vieții.

Tabloul Forest Jump: Acesta te poartă într-o călătorie exotica, accentuată de un iluminat subtil sau puternic oferit de LED-urile incorporate în rama personalizată. Este alegerea perfectă pentru a-ți transforma spațiul într-o galerie de artă, unde lumina ambientala accentuează texturile variate și nuantele bogate ale elementelor naturale.

Tabloul rotund Copacul vieții: Cu licheni și LED Smart integrat, emană magie și energie în spațiul tău interior. Cu conceptul de creștere și evoluție, sugerează un proces de continuă dezvoltare a vieții.

Așteptăm cu nerăbdare să descoperi aceste noi creații în atelierul nostru, care reprezintă un real magnet optic în orice spațiu, aducând vibratii bune și o viață plină de culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACT