...

  store@adryiart.ro

Hexagoane decorative cu muschi si licheni o idee naturala si eleganta de decor1

Hexagoane decorative cu muschi si licheni, o idee naturala si eleganta de decor

Decorarea incaperilor prin tablouri cu licheni reprezinta o modalitate excelenta de a-ti crea in orice spatiu o atmosfera placuta, moderna si eco-friendly. Lichenii si muschii decorativi sunt folositi pentru realizarea tablourilor si decoratiunilor dedicate oricarui tip de incapere, fie ca vorbim de casa, birou, receptii, centre comerciale si nu numai.

La AdryiArt, gasesti peste 50 de variatii de decoratiuni cu licheni, de unde poti alege sau poti personaliza unul nou. Hexagoanele decorative, in trend, pot fi personalizate in functie de preferintele tale, poti alege nuanta lichenilor folositi sau chiar culoarea ramei (ramele din lemn sunt realizate pe comanda, in culori diferite, inspirate din natura), cat si dimensiunea panoului (diagonala 20cm – 50cm).

Hexagoanele decorative cu muschi si licheni reprezinta o idee naturala si eleganta de decor, rafinand geometria oricarui spatiu si generand un efect vizual puternic. Textura lemnoasa a ramelor si prospetimea caracteristica lichenilor ofera incaperii un aer viu si dinamic, inspirand privitorii si creandu-le o stare de bine.

Plantele folosite in hexagoanele AdryiArt sunt 100% naturale, fiind tratate printr-un proces specific de conservare pentru a-si pastra frumusetea in timp. Astfel, ele pot rezista pana la 10-15 ani, fara modificari de culoare si textura, in urmatoarele conditii:

• Sa fie amplasate doar la interior

• Sa fie ferite de sursele directe de caldura si aer conditionat

• Spatiul de amplasare al decoratiunilor cu licheni sa beneficieze de o temperatura constanta si umiditate (aproximativ 40%)

• In cazul in care se opteaza pentru o instalatie hidroponica, aceasta ar trebui sa fie controlata periodic pentru a-i asigura buna functionare.

In plus, stiai ca poti alege decoruri diferite in functie de spatiul ales? Hexagoanele pot fi expuse pe perete impreuna sau separat, astfel incat sa le poti integra armonios in spatiul existent, printr-un design care va cuceri, cu siguranta, de la prima vedere.

Pentru spatiile mai clasice, de birou, poti opta pentru tablouri cu licheni sub forma de hexagoane cu un decor simplu, dar elegant, natural. Un Set de 3/5 Hexagoane decorate cu licheni stabilizati, disponibile in culori, dimensiuni si rame diferite, pot decora ambientul intr-un mod inedit, permitand crearea unor ansambluri decorative de mare efect ce isi pastreaza aspectul proaspat si estetic pe termen lung.

Pentru spatiile personale, te poti orienta catre hexagoane cu muschi plati, plante stabilizate si hortensii criogenate, unde efectele decorative imbina materia fizica si simtul artistic pentru obtinerea unor rezultate cu adevarat unice. Alegand un Set 3 hexagoane cu licheni decorate cu muschi si plante stabilizate, compus din 2 hexagoane decorate + 1 hexagon gol (doar rama), ce pot fi unite sau separate, poti imbina arta in mai multe forme, intr-un spatiu amenajat cu stil.

In spatiile anoste, monotonia peretilor intr-o singura culoare poate fi sparta printr-o amenajare pe cat de simpla, pe atat de inedita. Poti scoate din anonimat orice incapere cu un Set de 3 Hexagoane cu licheni si muschi naturali ce contribuie la crearea rapida si sustenabila a unui decor unic, personalizat, care insufleteste si scoate din anonimat orice spatiu. Lichenii multicolori ofera culoare, dinamica, conexiune speciala cu natura, tihna si confort intr-o ambianta originala, cu efect remarcabil.

Contacteaza echipa AdryiArt daca iti doresti unul sau mai multe hexagoane decorative cu muschi si licheni, tablouri functionale sau decoratiuni cu licheni, dupa un design sau/si dimensiuni special create pentru tine! Expertii nostri iti stau oricand la dispozitie, ajutandu-te sa iti creezi, in cel mai scurt timp, propriul decor cu hexagoane personalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *