...

  store@adryiart.ro

RECEPTIE 1024x683

Opteaza in receptia ta pentru un decor natural din tablouri cu licheni

Ce ati spune daca v-am propune decoruri inovatoare din tablouri cu licheni si muschi stabilizati pentru un design interior cu totul inedit? Au la baza dragostea pentru natural si neconventional. Ati accepta?

Natura a fost dintotdeauna cea care a creat cele mai inspirate si spectaculoase ambiante. Din fericire, puteti aduce in spatiul dumneavoastra macar o parte din magia ei prin decoratiuni cu licheni.

Elemente de decor ecologice, vii, vibrante, colorate, tablourile si decoratiunile cu licheni sunt usor de instalat, nu necesita structuri de prindere complexe si atrag toate privirile, devenind adevarate piese centrale in orice incapere.

Pot fi amplasate oriunde, aducand vibratii bune in spatii precum:

Receptiile restaurantelor

Receptiile hotelurilor/motelelor/pensiunilor turistice

Receptiile barurilor

Receptiile cinematografelor

Receptiile clinicilor

Receptiile saloanelor de infrumusetare/de bronzat

Receptiile salilor de fitness

Receptiile cabinetelor stomatologice

Receptiile cabinetelor de avocatura

Receptiile cladirilor de birouri

Receptiile bancilor.

Da, peretii pot fi si altfel, nu doar lavabili! Prin simpla instalare a unor astfel de decoratiuni cu licheni pot fi create adevarate gradini verticale ce dau nastere unor spatii pe cat de creative, pe atat de captivante. Desigur, puteti alege decorarea unui intreg perete sau doar tablouri cu licheni personalizate, in functie de necesitati sau preferinte.

Receptiile „verzi” ofera o atmosfera naturala, dau o stare de bine, inlatura starea de rau sau de emotie, atragand clientii. Luand o amploare deosebita in domeniul design-ului interior, companiile nu au ramas indiferente la acest trend. Dumneavoastra de ce nu ati imbratisa o asemenea idee? Pereti verzi sau in culori vibrante, naturali 100%, deloc pretentiosi, cu multiple proprietati:

‒ intretinere usoara, fara udare, tundere sau cosmetizare;

‒ rezistenta in timp, cu o durata de viata de pana la 10-15 ani;

‒ materiale premium, doar din plante naturale (conservate, de calitate PREMIUM);

‒ imbunatatirea esteticii printr-un design spectaculos ce stimuleaza imaginatia;

‒ reducerea poluarii fonice prin scaderea transmiterii undelor sonore cu pana la 40%;

‒ imbunatatirea calitatii aerului prin absorbtia dioxidului de carbon si eliberarea de oxigen;

‒ retinerea particulelor de praf sau a altor agenti poluanti;

‒ inlocuirea mirosurilor nedorite cu prospetimea plantelor, indeosebi in mediile inchise;

‒ reglarea microclimatului prin scaderea variatiilor bruste de temperatura, reglarea umiditatii atmosferice si absorbirea caldurii excesive de catre plante;

‒ imbunatatirea imaginii companiei prin promovarea deschiderii catre strategiile ecologice.

Receptia este locul in care impactul vizual joaca un rol major in formarea unei opinii, iar prima impresie este decisiva in alegerea oricarui furnizor de produse sau servicii.

Amenajarea spatiului destinat primirii clientilor cu un perete vegetal, indiferent de dimensiunile acestuia, atrage atentia si da o nota familiara, promovand o imagine relaxanta.

Mai mult decat atat, un mediu cat mai viu si mai aproape de natura imbunatateste considerabil randamentul angajatilor, reducand disconfortul la locul de munca.

La Adryiart, fiecare proiect este conceput de o echipa foarte creativa, iubitoare de arta si de frumos, care isi va pune in aplicare intreaga sa viziune artistica pentru a va completa spatiul exact asa cum vi-l imaginati, personalizandu-l dupa preferintele sau nevoile dumneavoastra unice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *