...

  store@adryiart.roPOLITICA DE RETURNARE

Cum returnezi?

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu. Trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la data primirii coletului si ca produsele trebuie sa indeplineasca cateva conditii (citeste mai jos).


NU SE POT RETURNA PRODUSELE CUMPARATE PE COMANDA – produse personalizate care difera ca si caracteristici cu produsele afisate in magazinul online (alte dimensiuni, culori, materiale).

Se pot returna doar produsele cumparate de pe site.

Produsele comandate pe AdryiArt.ro sunt realizate manual, cu atentie la cele mai mici detalii, din materiale premium. Toate detaliile legate de produsul/produsele comandate se stabiliesc impreuna cu tine, de comun acord iar inainte de ambalare pentru livrare, vei primi poze pentru a ne asigura ca produsul/produsele comandate sunt pe placul tau.


Te rugam sa ne anunti telefonic la 0733425870 si sa ne trimiti coletul la adresa noastra printr-un curier RAPID (transportul returului trebuie achitat de client).

Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite (te rugam sa ambalezi foarte bine produsul pentru a ajunge intact la noi).

Dupa ce primim returul de la tine, vom restitui banii in maxim 7 zile lucratoare, in contul bancar inscris in formularul de retur (restituirea baniilor se face numai in cont bancar).

In caz ca doresti sa ne contactezi telefonic, ne gasesti de Luni-Vineri intre orele 10-17.

Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat!

Compania SC LDE PROJECT SRL isi rezerva dreptul, in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat, de a nu mai livra comenzi.