...

  store@adryiart.roDESPRE NOI

Arta inspirata din natura!

Descopera cele mai frumoase creatii in materie de Tablouri cu licheni si plante stabilizate, create handmade, unice. Poti alege din cele peste 400 de modele de decoratiuni, marca AdryiArt sau le poti personaliza dupa gustul tau.

Decoratiuni inedite si unice: Tablouri cu licheni si muschi stabilizati, Decoratiuni pentru casa sau birou, Proiecte personalizate la cerere, dupa dorintele clientiilor..toate inspirate din natura. 

Lichenii stabilizati, naturali sunt Premium ce au o culoare uniforma si rezista in timp. Florile si plantele stabilizate/criogenate rezista pana in 10 ani, daca sunt pastrate in conditii optime.

Orice personalizare sau proiect nou este o provocare!

Povestea AdryiArt a inceput timid, in anul 2021, din nevoia de a-mi insufleti living-ul cu ajutorul unor decoratiuni care sa vorbeasca despre mine si pasiunile mele, primul gand a fost la design-urile cu licheni. De aici a inceput toata „nebunia”! Treptat, am inceput sa primesc „comenzi” de la prieteni, cuceriti pe loc de aranjamentele mele cu licheni. Iar de aici, „nebunia” a evoluat. Asa am inceput sa-mi duc pasiunea dincolo de un hobby bazat pe simple obiecte decorative care sa-mi faca locuinta mai frumoasa sau sa ascunda anumite imperfectiuni. Proiectul meu? Am vrut sa am un nume cu care sa ma identific, sa simt ca ma defineste cand il rostesc…eu, persoanele dragi, clientii mei. Lucrarile mele se apleaca asupra design-ului interior, inspirate fiind din universul botanic si natura, in general.


Incet-incet, decoratiunile din licheni au devenit in viata mea o constanta, un limbaj personal de exprimare, antrenat si obisnuit sa observe multe detalii. Si asta, in mod constant. Nu exista zi in care sa nu admir culorile, texturile, si sa constientizez toate emotiile exprimate in tablourile unice. Ce pun in rama se vrea o metafora emotionanta, trecuta prin filtre pana sa ajunga un tablou, o decoratiune sau un proiect personalizat. Iar atunci cand incep sa lucrez, formele si culorile imi sunt la fel de clare precum si emotiile care le manifesta. Copacul Vietii, tablourile pentru baie si cadourile diverse din minunatii licheni au fost primele mele lucrari artistice facute pentru prieteni.

Am finalizat nenumărate proiecte, depasind constant granitele creativitătii: incepand de la mici decoratiuni cu licheni sau tablouri ..la proiecte personalizate cu litere/sigle pentru mari companii, pereti verzi si diverse aranjamente complexe. Impreuna cu echipa AdryiArt am reusit sa livram cu succes, peste 4000 de decoratiuni si tablouri atat in Romania, cat si peste granite. Lucram doar cu materiale naturale, conservate de calitate PREMIUM, marca Canopy si Verdissimo (producatori recunoscuti in intreaga lume).


Fiecare decoratiune este realizata manual, cu atentie la detalii. Toate lucrarile reflecta timpul, pasiunea si efortul depus, motiv pentru care prefer sa intarzii livrarea unei lucrari complexe, decat sa o grabesc.
Este o mare provocare sa vii in permanenta cu idei noi, sa te evidentiezi de concurenta, sa atingi toate nevoile colaboratorilor si, totodata, sa te identifici cu fiecare produs realizat. Cu totii suntem, poate, ghidati de viziuni diferite, insa, de fiecare data, ma inspira acele puncte comune intre ceea ce creez si mai ales, nevoia clientului. Iar satisfactia cand vad produsul finit…Suprema! Munca depusa in realizarea oricarui aranjament este unica. Nici nu ar putea fi altfel, atunci cand totul cand vine din inima, din pasiune, din iubirea pentru frumos, din emotii constructive. 

Urmareste-ne evolutia pe Facebook si Instagram.